Количката Ви е празна.
за поръчки над 120лв. Офертата е валидна за всички продукти

Carl Schmidt i Sohn Solingen, Lemgo 036850, Комплект луксозни прибори за хранене, пълен комплект за 6 човека, 34 части в кутия, Карл Шмид и Син, Солинген, Безплатна доставка в България!

Carl Schmidt i Sohn Solingen, Lemgo 036850, Комплект луксозни прибори за хранене, пълен комплект за 6 човека, 34 части в кутия, Карл Шмид и Син, Солинген, Безплатна доставка в България! Продадено 
  • Модел: 036850
  • Произведено от: Carl Schmidt i Sohn SolingenКомплект луксозни прибори за хранене, произведени от немската фирма Carl Schmidt i Sohn Solingen.
Изключително елегантни, изчистени като дизайн прибори, произведени от стомана 18/0, с елегантни и много удобни дръжки.

Размер на основните прибори: Дължина 20.0 см.

Комплекта съдържа 34 части, прибори за 6 човека.

Ножове за хранене /стек/- 6 бр., Вилици за основно ястие - 6 бр., Лъжици за основно ястие - 6 бр. Малки лъжички за десерт - 6 бр., Малки вилички за десерт - 6 бр.

 

Два отделни прибора за сервиране на салата, лопатка за торта, лъжичка за крем-сос.


Тези прибори са пригодени за съдомиялна машина, но въпреки това трябва да бъдете внимателни по-отношение на това, да не се удрят заедно с други остри прибори, което би могло да наруши покритието на приборите.

Производител: Производител: Карл Шмид и Син - Солинген, Германия (Carl Schmidt i Sohn - Solingen, Germany)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на стойност над 120.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!


Carl Schmidt Sohn GmbH Solingen е немска компания в град Солинген, Германия. Компанията е основана през 1829 г. и произвежда кухненски ножове и прибори за хранене.

През годините продуктовите категории се разширяват допълнително и днес марката на Carl Schmidt Sohn Solingen е символ на качество, иновативен и модерен дизайн и практичност на приемливи цени.

Като част от дългосрочната стратегия за управление решена по време на 90-те години се въведе марката CS-KOCHSYSTEME която бързо се разраства в световен мащаб.

Carl Schmidt Sohn GmbH Solingen е фокусиран върху стойностните прибори за хранене, съдове за готвене и печене, които напълно отговарят на нуждите на семействата и се открояват на пазара.

Carl Schmidt Sohn GmbH Solingen предлага своите продукти на външните пазари в продължение на много години и има чуждестранни клонове на всички континенти.Този продукт беше добавен в нашия каталог на събота 30 август, 2014.

Авторски права © 2021 nojove.bg. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com