Количката Ви е празна.
за поръчки над 120лв. Офертата е валидна за всички продукти

Smith's Sharpeners Two Step Knife Sharpener CCKS, Двойно Волфрам-карбидно точило за ножове, подходящо за носене на открито, Смитс Сащ CCKS

Smith's Sharpeners Two Step Knife Sharpener CCKS, Двойно Волфрам-карбидно точило за ножове, подходящо за носене на открито, Смитс Сащ CCKS

9.90лв.Добави в количката:

  • Модел: CCKS
  • Произведено от: Smith'sИзключително лесно за употреба точило произведено от "Smith's - USA"

Точилото е подходящо за всякакъв вид гладки ножове.

Бързо заточващо точило, обединяващо две страхотни технологии, които Ви дават най - стабилното заточване, където и да сте. Само с три, четири движения върху волфрам - карбидната страна - и ножът Ви е готов. И с още няколко бързи "минавания" върху керамичната пръчицата от обратната страна - вече е и полиран! Толкова бързо и толкова лесно! Точилото е изключително компактно и удобно за носене и може да се побере в джоб, дори и в по - голямо портмоне.

Производител: Смит - САЩ (Smith's - USA)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над 120.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!


Точило за Ножове Смит предлага два волфрамови карбидни пластини с предварително зададени ъгли, за да се гарантира перфектното заточване на Вашият нож всеки път. Три или четири минавания през карбидните пластини за точене се възстановява режещият ръб на всеки много захабен нож.
Двете кръстосани керамични пръчки също имат предварително зададени ъгли и осигуряват гладко и крайно полиране на вече острия нож. Това точило за ножове е леко, преносимо, снабдено е с дупка за ремъче, и има противоплъзгащи се гумени крачета за допълнителна безопасност. Това точило за ножове е перфектно за употреба при всички видове ножове, особено за ножовете предназначени за лов или риболов, поради малкият си и компактен размер.Този продукт беше добавен в нашия каталог на понеделник 25 юни, 2018.

Авторски права © 2023 nojove.bg. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com