Количката Ви е празна.
за поръчки над 120лв. Офертата е валидна за всички продукти

Nirey KE-280 Professional Knife Sharpener, Професионално електрическо точило, подходящо за заточване на всички видове ножове или режещи инструменти, Nirey KE-280, Безплатна доставка в България!

Nirey KE-280 Professional Knife Sharpener, Професионално електрическо точило, подходящо за заточване на всички видове ножове или режещи инструменти, Nirey KE-280, Безплатна доставка в България!

390.00лв. Продадено 
  • Модел: KE-280
  • Произведено от: NireyПрофесионално електрическо точило, модел KE-280, точилото е изцяло проектирано за непрекъсната употреба, без значение къде се използва, електрическото точило е подходящо за професионална и домашна употреба.

В комплекта на машината са включени финни абразивни шкурки.

Начин на работа:

Професионалната машина за заточване, модел KE-280 разполага с патентована система за контрол на ъгъла на заточване, и прави всички видове ножове остри като бръснач за няколко секунди.

Електрическото точило разполага с два гумени диска, покрити с безконечни абразивни шкуртки. Левия диск изостря лявата страна на острието, а десния диск дясната страна.
Системата на "възглавница" произвежда остър като бръснач режещ ръб, който не изисква допълнителна обработка.

По време на заточването, ножът се поддържа в правилен ъгъл от централния водач, почистването и подмяната на абразивните шкуртки е много лесна, за по-малко от 1 минута.
Другото голямо предимство е, че можете лесно и бързо да сменяте едрината на шкурките, като може да избирате от груби, средни и фини, не е необходимо специално техническо обслужване, задължително почиствайте съгласно указанията.

Технически параметри:

Захранване: 220 V/50Hz,AC, Обороти: 3000 RPM, Тегло: 2.5 кг. Ъгъл на заточване: 15 градуса, Размери: 32,0/12,0/11,0 см.

Гаранция: 12 месеца, Производител: НИРЕЙ ТАЙВАН (NIREY TAIWAN)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над 120.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!Този продукт беше добавен в нашия каталог на вторник 18 август, 2015.

Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...
Авторски права © 2022 nojove.bg. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com