Количката Ви е празна.
за поръчки над 120лв. Офертата е валидна за всички продукти

Fischer Bargoin "Chefs' school" steel 20 cm, Професионален кръгъл масат за "приглаждане" и финно заточване на ножовете, размер на полезната площ: 20 см, Фишер Франция

Fischer Bargoin "Chefs' school" steel 20 cm, Професионален кръгъл масат за "приглаждане" и финно заточване на ножовете, размер на полезната площ: 20 см, Фишер Франция

24.00лв.Добави в количката:

  • Модел: S1165
  • Произведено от: Fischer BargoinПрофесионален кръгъл масат за финно заточване на ножове и "приглаждане", произведен от висококачествена стомана, особенно подходящ за професионалисти.

Дължина на работната част: 20 см., Дължина на дръжката: 13 см

Перфектно професионално качество заслужаващо вашето внимание.

Производител: Фишер Франция (Fischer Bargoin)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над 120.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

Заточващите стомани - масати, произведени от френската компания "FISCHER-BARGOIN" са известни със своята ефективност и надежна работа, те са подходящи както за професионалисти, така и за любители.

Този професионален масат ще ви позволи да запазите режещият ръб на Вашите ножове възможно най-дълго!

Кръглата му форма от Хромирана-Въглеродна стомана прави това точило лесно за използване.

Заточващата стомана от "FISCHER-BARGOIN" има финна повърхност от Хромирана-Въглеродна стомана, така че Вие да поддържате остър ръб на любимите си ножове всеки ден.

Използването му преди всяка употреба на ножа ще ви позволи по-рядко използването на груби точила и машини.

Ръкохватката на точилото е изработена от еластомер или твърда пластмаса, което не позволява на ръката ви да се подхлъзне.

Тази заточваща стомана "Fischer" отговаря на стандартите на "HACCP" и следователно може да се използва за професионална употреба.

Френската компания "FISCHER-BARGOIN" е създадена преди повече от 160 години и е специализирана в производството на професионални месарски и колбасарски ножове за нуждите на месарската промишленост, висококачествени кухненски ножове и заточващи инструменти.

"FISCHER-BARGOIN" е една от водещите в Европа фирми, които произвеждат професионални точила за ножове и единствен производител на заточващи стомани - масати във Франция

Постоянното усъвършенстване и внедряване на най-новите технологии в производсвото на своите продукти са в основата на безупречната репутация на продуктите с марка "FISCHER-BARGOIN", които носят гордо надписа "Произведено във Франция"Този продукт беше добавен в нашия каталог на събота 03 август, 2019.

Авторски права © 2022 nojove.bg. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com