Количката Ви е празна.
за поръчки над 120лв. Офертата е валидна за всички продукти

Mora of Sweden® Morakniv™ Classic, 2096, Ловен и туристически нож, подходящ за къмпинг и туризъм, размер на острието: 11 см., Мора Класик 2096

Mora of Sweden® Morakniv™ Classic, 2096, Ловен и туристически нож, подходящ за къмпинг и туризъм, размер на острието: 11 см., Мора Класик 2096 Продадено 
  • Модел: L2096
  • Произведено от: MORA SwedenКласически нож MORA с единичен предпазител за пръстите и изключително голямо приложение в индустрията и ежедневието.

Дръжка от бреза, Режеща част от въглеродна стомана.

Дължина на острието: 11.0 см., Дължина на дръжката: 9.0 см., Обща дължина: 20.0 см., Пластмасова кания.
Производител: Мора - Швеция (Mora - Sweden)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 120.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

Ножове МОРА, това е известната в цял свят марка ножове произведени в град МОРА Швеция

След като дълги години тези прекрасни като качество и опростени като дизайн ножове са използвани

предимно в Скандинавките страни, днес те са символ и пример за качество, издръжливост и функционалност в своя клас работни и ежедневни ножове с общо предназначение.

Ножовете МОРА, са широко разпостранени и използвани като надеждни инструменти в строителството, индустрията, и ножове с общо предназначение.

Повечето модели Мора са сходни по външен вид с тези на Финландския производител PUUKKO, който заедно с Мора от десетилетия развиват и усъвършенстват Скандинавската традиция в производството на ножове.

Острието на всеки нож Мора е изковано от три пласта стомана, като резултатът е острие с изключително висока издръжливост и качество, отличен работен инструмент запазващ много дълго време своята острота.

Днес ножовете МОРА се произвеждат основно от два типа стомана: Класически ножове от неръждаема стомана 12C27 и ножове от Въглеродна стомана UHB-20С произведена от МОРА Швеция.

 

 Този продукт беше добавен в нашия каталог на четвъртък 05 юни, 2014.

Авторски права © 2022 nojove.bg. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com