Количката Ви е празна.
за поръчки над 120лв. Офертата е валидна за всички продукти

MORA-2102, Mora of Sweden® Morakniv™ Scout, Ловен и туристически нож, подходящ за къмпинг и туризъм, размер на острието: 9.2 см., Мора Скаут 2102

MORA-2102, Mora of Sweden® Morakniv™ Scout, Ловен и туристически нож, подходящ за къмпинг и туризъм, размер на острието: 9.2 см., Мора Скаут 2102 Продадено 
  • Модел: 2102
  • Произведено от: MORA SwedenMORA-2102, Mora of Sweden® Morakniv™ Scout е нож, който има остро като бръснач острие, произведен от високовъглеродна неръждаема стомана Sandvik.
Многофункционален работен нож, подходящ за излети или за ловци.

Ергономичната гумирана дръжка осугурява сигурен захват.

Спецификации:
Дължина на острието: 9.2 cм, Дължина на дръжката: 11.0 см., Обща дължина : 20.2 см, Дебелина на горния ръб на острието: 2.5 мм
Материал на острието: Високовъглеродна неръждаема стомана Sandvik

Производител: Мора - Швеция (Mora - Sweden)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 120.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!


Ножове МОРА, това е известната в цял свят марка ножове произведени в град МОРА Швеция

След като дълги години тези прекрасни като качество и опростени като дизайн ножове са използвани

предимно в Скандинавките страни, днес те са символ и пример за качество, издръжливост и функционалност в своя клас работни и ежедневни ножове с общо предназначение.

Ножовете МОРА, са широко разпостранени и използвани като надеждни инструменти в строителството, индустрията, и ножове с общо предназначение.

Повечето модели Мора са сходни по външен вид с тези на Финландския производител PUUKKO, който заедно с Мора от десетилетия развиват и усъвършенстват Скандинавската традиция в производството на ножове.

Острието на всеки нож Мора е изковано от три пласта стомана, като резултатът е острие с изключително висока издръжливост и качество, отличен работен инструмент запазващ много дълго време своята острота.

Днес ножовете МОРА се произвеждат основно от два типа стомана: Класически ножове от неръждаема стомана 12C27 и ножове от Въглеродна стомана UHB-20С произведена от МОРА Швеция.

 Този продукт беше добавен в нашия каталог на четвъртък 05 юни, 2014.

Авторски права © 2022 nojove.bg. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com