Количката Ви е празна.
за поръчки над 120лв. Офертата е валидна за всички продукти

Opinel No 10 Stainless Steel Blade 12c27 Sandvik, Джобен нож за ежедневно носене, букова дръжка, размер на острието: 10 см., Опинел Инокс Франция No 10

Opinel No 10 Stainless Steel Blade 12c27 Sandvik, Джобен нож за ежедневно носене, букова дръжка, размер на острието: 10 см., Опинел Инокс Франция No 10

33.50лв.Добави в количката:

  • Модел: No 10
  • Произведено от: OPINELТрадиционни и много качествени френски джобни ножове, "ОПИНЕЛ".
Известната в цял свят френска марка за ножове, символ за качество, практичност и функционалност.
Тези опростени ножове са изработени от неръждаема стомана със съдържание в стоманата на не по - малко от 13 % хром с Иноксово покритие.
Дръжките на ножовете са изработени от дърво БУК, и прилягат перфектно в ръката, напълно подходящи и практични ножове, за ежедневно носене и използване.
Номера на ножа съответства на размера на острието , този модел е подходящ за ежедневно носене.

Производител: Опинел - Франция (Opinel - France)

РАЗМЕР НА ОСТРИЕТО - 10.0 СМ, РАЗМЕР НА ДРЪЖКАТА - 11.0 СМ

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 120.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

Качествените и практични ножове OPINEL FRANCE e със 120 годишна история и са символ на френската култура, бит и начин на живот.
Първият нож с марката OPINEL е конструиран и създаден през 1890 г. от Жозеф Опинел, тогава е едва 18 годишен работещ във фамилната работилница за изработка на сечива и режещи инструменти.

НОЖЪТ ОПИНЕЛ ФРАНЦИЯ бързо печели почитатели и популярност сред местните фермери, скотовъдци, лозари със своята простота, олекотеност, здравина, удобство и качество.

Популярноста на НОЖОВЕТЕ ОПИНЕЛ скоро напуска пределите на Франция и провинция Савой.

През 1985 г. музеят „Виктория и Албърт” в Лондон избира френската марка ножове ОПИНЕЛ за част от изложба в чест на „100-те най-красиви продукта в света”, заедно с Porsche 911 и часовника Rolex.
Ножът OPINEL е избран за един от 999-те най-добри дизайна в света и е бил изложен в Музея на модерното изкуство в Ню Йорк като дизайн-шедьовър, символ за качество, практичност и функционалност.Този продукт беше добавен в нашия каталог на четвъртък 20 февруари, 2014.

Авторски права © 2022 nojove.bg. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com