Количката Ви е празна.
за поръчки над 120лв. Офертата е валидна за всички продукти

Lindbloms Knives Sweden, Качествен и практичен ловен и туристически нож, размер на острието: 9.5 см. / 2.5 мм., Lindbloms Швеция 1017

Lindbloms Knives Sweden, Качествен и практичен ловен и туристически нож, размер на острието: 9.5 см. / 2.5 мм., Lindbloms Швеция 1017

22.00лв.Добави в количката:

  • Модел: 1017
  • Произведено от: Lindbloms Knives SwedenИзключително качествен и практичен ловен или туристически нож, подходящ за всички дейности на открито и сред природата,ножът има остро като бръснач острие, изработен от неръждаема стомана Sandvik и е многофункционален нож за работа, най-високо качество при достъпна цена.
Гумираната дръжка осугурява сигурен захват чрез своята повърхност и също така пак тя осигурява сигурно захващане в пластмасовата кания.

Спецификации:

Дължина на острието: 9.5 см., Неръждаема стомана Sandvik, Дължина на дръжката: 12.0 см.

Тегло: 80 гр., Закалка: 58-60 HRC

Производител: Lindbloms Швеция (Lindbloms Knives Sweden)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 120.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!


Lindbloms Knives произвеждат ножове подходящи за строителната индустрия, специални ножове за електротехници, хоби ножове за дейности на открито и занаятчийски ножове.
Ножове Lindbloms се произвеждат в Швеция от най-висококачествени материали, като за острието се използва въглеродна и неръждаема стомана, а за изработката на дръжката и ножницата се използва пластмаса и каучук.


Този продукт беше добавен в нашия каталог на понеделник 22 юни, 2015.

Авторски права © 2020 nojove.bg. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com