Количката Ви е празна.
за поръчки над 120лв. Офертата е валидна за всички продукти

Andis SuperLiner Trimmer 04820, Професионален тример за финно подстригване, контурна машинка за професионална употреба, Андис Сащ 4820, Безплатна доставка в България!

Andis SuperLiner Trimmer 04820, Професионален тример за финно подстригване, контурна машинка за професионална употреба, Андис Сащ 4820, Безплатна доставка в България! Продадено 
  • Модел: 04820
  • Произведено от: ANDIS USAПрофесионален тример за финно и деликатно подстригване, контурна машинка за професионална употреба, тримерът е изключилно безшумен, мощен и същевременно е много удобен за продължителна работа, поради компактният си размер.

Мощен ротационен мотор, подвижни ножове за по-лесна смяна и почистване
Тримерът е оборудван с близък до нулата нож от неръждаема стомана - Т-образен, перфектен за очертаване на контури, бръснене и оформяне, ергономичен и красив дизайн с меко сцепление прилягаща удобно в ръката.
Изключително тих мотор, без поддръжка на двигателя

Тримерът работи само на ток 220 волта, почиства се изключително лесно и бързо, дълъг и гъвкав кабел за максимално удобство.

Специален Т-образен нож с размер 4 см, за много по-ниско и финно подстригване, три броя гребени за различни височини на подстригване.

Тримерът е произведен в САЩ, гаранция 2 години!

Производител: Андис - САЩ (ANDIS - USA)

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 120.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!Този продукт беше добавен в нашия каталог на петък 10 юли, 2015.

Авторски права © 2020 nojove.bg. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com