Количката Ви е празна.
за поръчки над 120лв. Офертата е валидна за всички продукти

КРЕТЦЕР СОЛИНГЕН ZipZap, Прецизно изработена ножица, подходяща за финни детайли, бродерия или обща употреба, размер на режещата част: 8.0 см., KRETZER SOLINGEN ZipZap, household & embroidery scissors

КРЕТЦЕР СОЛИНГЕН ZipZap, Прецизно изработена ножица, подходяща за финни детайли, бродерия или обща употреба, размер на режещата част: 8.0 см., KRETZER SOLINGEN ZipZap, household & embroidery scissors

43.00лв.Добави в количката:

  • Модел: 82015
  • Произведено от: SOLINGENПрецизно изработена професионална шивашка ножица със стабилен и прецизен връх, ножицата е подходяща и за домашна работа, дръжките са изработени от материал който не позволява изплъзване за максимално сигурен контрол при работа.

Размер на режещата част 8 см, цялостна дължина 15 см.

Ножицата е подходяща за общо рязане и финни детайли, много предпочитана и за универсална домакинска ножица.

Производител: Кретцер - Солинген, Германия ( Kretzer - Solingen, Germany )

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над 120.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!


За повечето хора ножицата е ежедневен инструмент, който те дори не се замислят когато използват.

Факт е че всеки има няколко ножици у дома или на работното място, но те рядко се използват за конкретна цел.

Почти във всеки аспект от живота и всяка професия има ножица която е за специално ползване.

Дори и днес съществуват около 700 вида ножици за обща употреба, но производството в СОЛИНГЕН в продължение на векове е с ненадминато качество на ножове и ножици.

Solingen сега е юридическа и защитена търговска марка, която гарантира, че потребителите ще се възползват от най-доброто качество в света!

KRETZER SOLINGEN e фабрика създадена през далечната 1923 г. в СОЛИНГЕН Германия и е преминала през повратностите и изпитания на времето, като днес КРЕТЦЕР СОЛИНГЕН е една модерна и просперираща компания, чието производство на ножици и ножове е познато в цял свят и много добре прието.

С производствена площ от повече от 22000 кв.м и с около 48 служители KRETZER SOLINGEN е с капацитет на производството 23 000 ножици на седмица.

Следователно общият им годишен брой средно е близо 1,2 милиона броя качествени ножици и ножове разпространявани по целия свят.

Предварителното условие за производството на това огромно количество е последователното високо качество за производство и технологично изпълнение на всеки продукт.

KRETZER SOLINGEN съчетава и обединява старите майсторски занаяти в СОЛИНГЕН със съвременните високи технологии.

КРЕТЦЕР СОЛИНГЕН произвежда ножици за промишленоста,битови-кухненски, фризьорски ножици, градински ножици и индивидуални специални продукти.

КРЕТЦЕР СОЛИНГЕН стъпка по стъпка с продукти произведени от СОЛИНГЕН с най-високо качество и гаранция!Този продукт беше добавен в нашия каталог на понеделник 23 октомври, 2017.

Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...
Авторски права © 2023 nojove.bg. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com