Количката Ви е празна.
за поръчки над 120лв. Офертата е валидна за всички продукти

KASUMI Professional DAMASCUS Boning knife 16 cm 32 layers, Професионален кухненски нож за филетиране, риба или обща употреба, изработен от Дамаска стомана 32 слоя, размер на острието: 16 см, KASUMI Япония, Безплатна доставка в България!

KASUMI Professional DAMASCUS Boning knife 16 cm 32 layers, Професионален кухненски нож за филетиране, риба или обща употреба, изработен от Дамаска стомана 32 слоя, размер на острието: 16 см, KASUMI Япония, Безплатна доставка в България!

230.00лв.



Добави в количката:

  • Модел: 84016
  • Произведено от: KASUMI JAPANESE KNIVES



Професионален кухненски нож, изработен от Дамаска стомана 32 слоя, подходящ за обезкостяване, риба или обща употреба.

Изключително качествен традиционен за Японската кухня нож, подходящ за рязане на всичко.

Ножът е изработен от Дамаска стомана 32 слоя, Ръкохватката е изработена от многопластово - твърдо дърво, изключително остър и много удобен!

Технически данни:

Дължина на острието: 16 см., Дължина на дръжката - 11.0 см, Стомана: Дамаска стомана 32 слоя, Тегло: 120 гр., Ножът НЕ Е подходящ за съдомиална машина!

Производител: KASUMI Япония ( KASUMI JAPAN )

Информация за доставка:

При покупка на продукти на обща стойност над - 120.00 лева - доставката за територията на цялата страна е безплатна!

За да се възползвате максимално от този качествен продукт за най-дълго време, моля, следвайте следните препоръки:

Никога не се опитвайте да режете замразени продукти или кости, не отваряйте консерви и не огъвайте острието - острието може да се счупи или да се огъне. Ръчното измиване с топла вода и последващото изсушаване със суха кърпа ще допринесат за по-дълго и дълготрайно използване на продукта.

Препоръчваме ви да използвате подходящ заточващ камък, за да поддържате остротата на острието.



Този продукт беше добавен в нашия каталог на четвъртък 19 октомври, 2023.

Авторски права © 2024 nojove.bg. Задвижвано от Zen Cart • Design by ZenCart-Template.com